SHOP PRODUCTS
Houzz Logo Print
webuser_970892

have: updated trade/sasbe list. most seeds for sasbe

littleonefb
15 years ago

I've just updated my trade/SASBE list.

Added back more than 180 packet of seeds because the SASBE was never received. Also added new seeds to the list.

Most of the seeds are for SASBE But I am adding some rules to my offer this time. Not something I like to do, but I'm finding it more and more necessary to do so.

1. PLEASE POST HERE. E-MAIL ME IF YOU WISH THROUGH GW, BUT PLEASE POST HERE AS WELL.

2. INCLUDE YOUR GW NAME WITH ANY E-MAIL. I'VE SPENT FAR TO MUCH TIME E-MAILING BACK AND FORTH TO FIND YOUR GW NAME. I WILL NOT TRADE OR DO SASBE WITH ANYONE THAT CAN NOT PROVIDE ME WITH A GW NAME FOR ME TO SEE THEIR MEMBER PAGE

3. DO NOT POST FOR SASBE IF YOU ARE NOT GOING TO FOLLOW THROUGH AND SEND THE REQUIRED SASBE. IT'S NOT FAIR TO HAVE ME HOLD SEEDS THAT OTHERS MIGHT WANT AND NOT RECEIVE YOUR MAILER

4. I WILL HOLD SEEDS FOR SASBE FOR 3 WEEKS ONLY AFTER I HAVE CONFIRMED THE SASBE OFFER WITH YOU AND PROVIDED THE INFORMATION THAT YOU NEED.. AFTER 3 WEEKS, THE SEEDS ARE BACK ON THE TRADE LIST AND IF YOUR MAILER ARRIVES AND I HAVE THE SEEDS FOR YOU, I WILL SEND THEM.

5. I DO NOT LET YOU KNOW IF THE MAILER HAS ARRIVED OR E-MAIL YOU TO SEND THE MAILER. IF YOU WANT TO KNOW IF THE MAILER HAS BEEN RECEIVED, PLEASE CONTACT ME.

6. IF YOU DO NOT SEND THE REQUIRED POSTAGE FOR THE SASBE, I WILL SEND THE NUMBER OF SEEDS THAT THE POSTAGE WILL BE ENOUGH FOR. I NO LONGER PROVIDE THE EXTRA POSTAGE, UNLESS I HAVE MADE THE MISTAKE IN FIGURING OUT THE CORRECT POSTAGE.

7. I WILL BE GLAD TO LOOK AT YOUR TRADE PAGE TO DO A TRADE, BUT I AM ONLY LOOKING FOR SEEDS THAT ARE ON MY WANT LIST, AND MAYBE SOMETHING I FORGOT TO ADD TO IT. PLEASE DON'T BE OFFENDED IF I DON'T WANT TO TO A TRADE. JUST ABOUT EVERY SEED ON MY LISTS WILL BE GROWING AGAIN IN MY YARD THIS COMING YEAR, SO I AM NOT LOOKING FOR A LOT OF NEW SEEDS.

8. I WILL E-MAIL YOU WHEN THE SEEDS HAVE BEEN MAILED AND APPRECIATE AN E-MAIL FROM YOU TELLING ME THAT YOU HAVE RECEIVED THE SEEDS.

Now that all of that is out of the way, these seeds really do need a new home, so either take them away with SASBE or offer me a trade for my wants.

Fran

Here is a link that might be useful: MY TRADE/SASBE LIST

Comments (64)

Sponsored
CHC & Family Developments
Average rating: 5 out of 5 stars4 Reviews
Industry Leading General Contractors in Franklin County, Ohio